skip to Main Content

Boerencamping onderweg snelweg A39 Oost-Frankrijk Saint Amour

Camping geopend van 23/04/2022 tot 23/10/2022: Zomerhuis en tent te huur – Kampeerplaatsen voor tenten, caravans & campers – Verversing campers – Gratis Wifi – Honden toegestaan.

Boerencamping onderweg snelweg A39 Oost-Frankrijk Saint Amour

Overnachten op TerreFerme

Een camping aire naturelle heeft een maximale oppervlakte van 1 hectare, hetgeen ook op TerreFerme het geval is. Hierop vindt u 20 kampeerplaatsen voor tenten en caravans. Er is voldoende plaats om kinderen te laten spelen.

Er is een verharde camperplaats met stroomaansluiting voor 3 campers en een veld voor kampeerders met kleine tentjes die op doorreis zijn.

Wilt u komen genieten van de landelijke rust en vriendelijke sfeer op TerreFerme, maar heeft u geen eigen kampeermiddel? Overweeg dan om het houten zomerhuis of de 4-persoons De Waard-tent te huren.

Rond de camping vindt u weides, bewoond door Mozart de ezel, enkele schapen en scharrelkippen. Beneden op het laagste punt ligt in het bos een vennetje, leuk om even naar toe te lopen om de benen te strekken, te picknicken of om koelte te zoeken als het erg heet is.

Voorzieningen

Alle plaatsen hebben een stroomaansluiting van 6A met mogelijkheid tot verhoging van het ampèrage tot 15A. Campers kunnen stroom gebruiken, grijs water lozen en water tappen.

Het sanitairgebouw is uiteraard voorzien van toiletten, wascabines en een (af)wasplaats, maar ook van mindervaliden-sanitair en een babybad. Aan de buitenkant bevinden zich een urinoir en chemisch toilet.

Het overdekte terras heeft de functie van “huiskamer”: u kunt er zelf koffie pakken, een spelletje of boek uit de kast halen of met uw gezin uw zelf klaargemaakte maaltijd nuttigen.

Andere voorzieningen tot uw beschikking: koelkast (gereserveerd voor tentkampeerders), wasmachine, centrifuge en fietsverhuur, waaronder een tandem.

‘s Avonds kunt u uw verse brood voor de volgende dag bestellen, en in het hoogseizoen doet Matthijs de “patatwagen” open. Vergeet ook vooral niet om u in te schrijven voor de pizza-avond, waarbij iedereen zijn eigen pizza maakt (ook de kinderen) die in de oude houtoven gebakken wordt.

ZWEMMEN EN ETEN IN DE NABIJE OMGEVING

Zwemmen
Openluchtbad van Saint-Amour en zwemmeertje (strand) van Louvarel: (Saint-Amour 7,6 km – Champagnat 8,1 km)
Carré d’eau: overdekt zwembad in Bourg-en-Bresse:
(Bourg en Bresse 34,6 km)

Onze favoriete restaurants
Restaurant Auberge du Grand Ronjon (Le Grand Ronjon 9,1 km)
Restaurant Le Saint Sauveur (Varennes St Sauveur 5 km)
Pizzeria Kebab Saint-Amour (Saint-Amour 7,6 km)

Toeristische informatie
Office de tourisme de Saint-Amour-Porte du Jura
Bresse Bourguignonne

Back To Top