Camping gesloten van 23-10-2023 t/m 31-03-2024. 

Camping

 

Camping Terre Ferme in de Bourgogne heeft een totale oppervlakte van ruim 7 hectare. Daarvan is ongeveer 1 hectare ingericht als kleine camping.  Je vindt hier nog geen 30 kampeerplaatsen voor tenten en caravans. Camperplekken zijn het hele jaar door open.

Accommodatie huren:
Geen eigen kampeermiddel of op zoek naar comfort? Dan zijn onze safaritenten of houten chalet echt een uitkomst op de camping!

Voor de kinderen: 
Voor de kinderen is er een ruim opgezette speeltuin. Zij kunnen gratis skelters en loopfietsjes lenen en knuffelen met de ezel Mozart of kennis maken met de andere dieren. Naast onze zwemvijver hebben we ook een opzet zwembad op de camping.

Uitzicht:
Wil je langer blijven en genieten van de landelijke rust en vriendelijke sfeer op TerreFerme? Dan zorgen wij dat je een heerlijk uitzicht hebt!

Boerderijdieren:
Rond de camping vind je weides, bewoond door Mozart de ezel, enkele schapen en scharrelkippen. Beneden op de camping, op het laagste punt ligt in het bos een klein meertje, leuk om even naar toe te lopen om de benen te strekken, te picknicken of om koelte te zoeken als het erg heet is.

Zwemmen:
Zwemmen op de camping is zeker mogelijk! Naast het zwemmen in het natuurwater, bieden wij ook de mogelijkheid aan om af te koelen in het opzet zwembad. 

 
 
Camping reserveren
Zwemmen camping Terre Ferme
Rustieke camping Jura

Voorzieningen camping

Electra:
Alle plaatsen hebben een stroomaansluiting van 6A met mogelijkheid tot verhoging van het ampèrage tot 15A. Campers kunnen stroom gebruiken, grijs water lozen en water tappen.

Sanitair:
Bij ons vind je schoon en modern sanitair. Het sanitair gebouw is uiteraard voorzien van toiletten, was cabines en een (af)wasplaats, maar ook van mindervaliden-sanitair en een babybad. Aan de buitenkant bevinden zich een urinoir en chemisch toilet. 

Terras:
Het overdekte terras heeft de functie van “huiskamer”: u kunt er een spelletje spelen, een boek uit de kast halen of met uw gezin uw zelf klaargemaakte maaltijd nuttigen.

Andere voorzieningen die je kunt gebruiken: koelkast (gereserveerd voor tentkampeerders), wasmachine, centrifuge en fietsverhuur, waaronder een tandem.

Broodservice en eten: 
‘s Avonds kan je vers brood voor de volgende dag bestellen, en in het hoogseizoen doen we de “patatwagen” open. Vergeet ook vooral niet om je in te schrijven voor de pizza-avond, waarbij iedereen zijn eigen pizza maakt (ook de kinderen) die in de oude houtoven gebakken wordt. Als je dieetwensen hebt, geef dit dan gerust aan ons door!

 
sanitair-camping-jura
 
pizza avond camping terre ferme condal
 
Foodtruck camping terre ferme
 
Camping Terre Ferme

Richard & Samantha van Montfrans
386 Chemin des Baisses
Le Petit Condal
71480 Condal

+33 385 76 62 57
+33 765 83 74 95
ofni.[antispam].@campingterreferme.com
GPS:  46° 27' 36" N  5° 15' 27" E 46.46, 5.25765

banner-op-site-alle-campings-in-frankrijk
Camping Terre Ferme
banner-op-site-alle-campings-in-frankrijk

Richard & Samantha van Montfrans 
386 Chemin des Baisses
 71480 Condal
 Le Petit Condal

Camping Frankrijk Bourgogne
Camping Jura
Rustieke camping Frankrijk
Boerderijcamping Frankrijk
SVR camping

+33 385 76 62 57
+33 765 83 74 95
ofni.[antispam].@campingterreferme.com
GPS:  46° 27' 36" N  5° 15' 27" E 46.46, 5.25765